Apr09
3555

Vino la noi pentru Freon Auto!

Vino la noi pentru Freon Auto!

Ai efectuat procesul de incarcare freon auto pentru masina? Vara se apropie! Vei avea nevoie de aer rece in masina, cand afara vor fii 35 de grade Celsius! Nu mai sta pe ganduri si vino sa iti pregatim masina pentru vara! Sau contacteaza-ne si venim noi la tine!

De ce sa ne alegi? Nu ne laudam, doar iti prezentam avantajele:

  • EXPERTI: vechime de peste 10 ani in domeniu
  • COMOD: incarcare freon auto la domiciliul clientului
  • PROFI: aparatura profesionala pentru incarcare freon
  • IEFTIN: cel mai ieftin pret din Bucuresti!
  • RAPID: operatiune incarcare freon in 30 minute!

Pentru serviciul de incarcare freon auto folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon auto, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon auto necesara functionarii corecte a instalatiei.

  • Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.
  • Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza procesul de incarcare freon cu cantitatea de freon auto si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte.
  • Dupa verificarea si incarcarea freonului se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC.

Interventia de incarcare freon auto este recomandat sa se faca la fiecare 2 ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul de AC.

Utilizarea regulata a climatizarii permite sa-i crestem durata de viata si sa ne asiguram un confort tot anul. Sistemul de climatizare nu foloseste doar la racirea aerului din interior in timpul verii, el permitand de asemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.

Foarte important: Porniti climatizarea cel putin o data la 15 zile! Acest lucru va permite lubrefierea sistemului si va evita pierderea etanseitatii sistemului. Aceasta intretinere prin folosirea periodica permite evitarea efectuarii de reparatii nedorite.

Profita acum de promotia lunii aprilie!

Inapoi