Jan10
3984

Service freon auto

Service freon auto

Daca aveti nevoie de un specialist pentru climatizarea automata a masinii dumneavoastra, va stam la dispozitie intr-unul din cele trei service-uri specializate in freon auto :

  • Sos. Colentina, nr. 320 (250m de la AGIP)

  • Sos. Alexandriei nr. 224 (700m de capatul liniei de tramvai)

  • Bd-ul Energiticienilor nr. 108 A

Gratie unei aparaturi performante, serviciile noastre sunt adaptate tipului de masina si respecta indicatiile constructorului.

Fie ca aveti nevoie de verificarea, curatarea sau incarcarea sistemului de climatizare cu freon auto, oferta noastra cuprinde o diagnosticare completa, sfaturi profesionale si un acompaniament de calitate.

Va punem la dispozitie expertiza noastra pentru stabilirea tipului de freon auto, cantitatea si calitatea necesare masinii dumneavoastre pentru o functionare optima.

Pentru a nu avea probleme cu instalatia de climatizare, va recomandam verificarea instalatiei de freon auto o data la doi ani si de fiecare data cand se intervine asupra unei componente din sistemul de AC intr-un service specializat.

Pentru curatarea instalatiei de climatizare, necesara inainte de orice incarcare cu freon auto, utilizam cele mai performante aparate de extragere a freonului si uleiului uzat, vidam instalatia pentru a verifica daca exista pierderi de freon sau ulei, apoi incarcam cu freon si completam uleiul.

Pentru orice intrebare sau o eventuala programare, ne puteti suna la numerele de telefon :

 

  • 0784.564.744 – Service freon auto Colentina

  • 0721.890.499 – Service freon auto Alexandriei

  • 0762.567.591 – Service freon auto Energeticienilor

Inapoi