Apr09
3010

Incarcare Freon Auto

Incarcare Freon Auto

Serviciul de Incarcare Freon Auto se face in mod normal o data la doi ani, sau dupa orice interventie la AC. Daca intampinati probleme cu climatizarea masinii dumneavostra inainte de aceasta perioada, o diagnosticare in detaliu se impune.

Primul pas este sa determinati daca mai aveti freon in instalatia de climatizare auto. Daca sistemul dumneavoastra este gol in intregime, el poate fi contaminat de umiditate si incarcarea nu va da rezultatele dorite pana cand nu descoperiti si obturati sursa scurgerii si inlocuiti filtrul de uscare. Sistemul trebuie reparat si apoi golit cu ajutorul unei pompe cu vid pentru eliminarea aerului si a umiditatii. Puteti adauga de asemenea ulei pentru compresor daca ati constatat ca aveti perderi.

Apoi, este necesar sa verificati daca aveti pierderi importante la instalatia de freon auto si unde sunt ele. Micile fisuri pot goli in cateva luni freonul, dar sa incarci un sistem care sufera perderi importante este inutil. Cautati reziduurile de ulei pe teava, tuburile si racordurile care fac parte din sistemul de racire.

In cele din urma, trebuie sa va asigurati ca nu sunt obstructionati condensatorii.

De aceea, noi va oferim o verificare minutioasa a sistemului de climatizare inainte de a proceda la incarcarea propriu-zisa, urmata de serviciul de Incarcare Freon Auto.

Pentru oricare din problemele de mai sus, va oferim asistenta intr-unul din cele trei service-uri de freon auto localizate in capitala :

  • Sos. Colentina, nr. 320 (250m de la AGIP) – 0767.963.551

  • Sos. Alexandriei nr. 224 (700m de capatul liniei de tramvai) – 0721.890.499

  • Bd-ul Energiticienilor nr. 108 A - 0762.567.591

Service-urile noastre va propun un diagnostic complet al instalatiei de climatizare cu freon, tinand cont de modelul masinii si specificatiile constructorului. Folosim aparate profesionale pentru diagnosticarea oricarei neregularitati in sistemul de climatizare, ca este vorba despre scurgeri, prezenta umditatii, etc.

Va propunem servicii auto la preturi avantajoase pentru :

  • verificare instalatiei cu freon;

  • Incarcare Freon Auto;

  • orice reparatie la sistemul de climatizare.

Inapoi