Jan05
1194

Incarcare freon in service specializat

Incarcare freon in service specializat

Va steptam intr-unul dintre cele 3 service-uri specializate de incarcare freon pentru verificarea regulata a sistemului de climatizare care trebuie facuta o data la 2 ani, pentru diagnosticarea eventualelor probleme sau pentru incarcarea sau completarea freonului.

Specialistii nostri au aparatura de ultima generatie care permite identificarea modelului masinii, stabilind astfel tipul de freon auto, calitatea si cantitatea optima a agentului pentru o functionare indelungata. Puteti efectua la noi atat verificarea sistemului, cat si vidarea, diagnosticarea si serviciul de incarcare freon. Efectuam procedeul de incarcare freon numai dupa ce curatam instalatia de climatizare cu ajutorul celor mai performante aparate care extrag freonul si uleiul uzat. Vidam instalatia pentru a ne asigura ca nu mai exista aer si umiditate. Apoi incarcam cu freon si completam uleiul.

Un serviciu profesional trebuie realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon! Dupa incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este, de asemenea, realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min. De ce sa apelezi la serviciul de incarcare freon oferit de service-ul nostru? Pentru ca suntem foarte accesibili, oferim seriozitate, flexibilitate si promptitudine, garantand pe calitatea serviciilor de freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale.

Pentru orice informatii sau programari ne gasiti la numerele de telefon :

  • 0784.564.744 – Service incarcare freon Colentina
  • 0721.890.499 – Service incarcare freon Alexandriei
  • 0762.567.591 – Service incarcare freon Energeticienilor

 

In general, suntem obisnuiti in a verifica climatizarea masinii noastre  doar atunci cand vine perioada de vara si stim ca avem nevoie de conditii optime pentru a conduce si pentru a realiza un anumit itinerariu beneficiind de aerul conditionat, in timp ce afara e o canicula de nedescris. Ceea ce nu stim noi insa, este faptul ca sistemul de climatizare al masinii noastre necesita o verificare si in timpul iernii, astfel incat sistemul sa functioneze la parametri normali. Tocmai de aceea, prin deschiderea aerului conditionat o data la 2-3 saptamani, se permite lubirfierea acestuia, evitam pierderea etansetatii, mai exact reducem anumite cheltuieli si prelungim durata de viata a sistemului de aer conditionat la masinii noastre.

Sfatul nostru: Utilizati mereu un echipament specializat si profesional care poate detecta in timp util scurgerea de freon si poate imediat remedia situatia cu un serviciu optim de incarcare freon.

Inapoi