Apr23
2532

Freon auto. Incarcare freon auto la cel mai bun pret de pe piata

Freon auto. Incarcare freon auto la cel mai bun pret de pe piata

 

Freon auto.Incarcare freon auto la cel mai bun pret de pe piata

 

Oferim servicii complete de completare freon auto sau incarcare freon auto pentru orice tip de masina la preturi extrem de accesibile.

De cele mai multe ori, o racire ineficienta a sistemului de aer conditionat auto este cauzata de lipsa sau nivelul mic al  agentului refrigerant. Aceasta problema se poate rezolva rapid cu o simpla incarcare cu freon auto.

 

Oferim servicii complete de incarcare freon auto

 

Oferim gratuit consultanta de specialitate pentru a stabili ce tip de freon auto, cantitate/calitate a agentului refrigerant sunt necesare pentru modelul masinii dumneavoastra, la care se face serviciul de incarcare freon auto.

Serviciul de incarcare freon auto este executat de personal calificat, folosind aparatura de ultima generatie.

Firma noastra de incarcare freon auto dispune de aparatura de ultima generatie, care curata instalatia si care indeparteaza freonul si uleiul deja uzate.

Se va face incarcare freon auto in instalatia de aer conditionat a masinii printr-o procedura completa ce presupune umplerea instalatiei cu cantitatea de freon auto recomandata de producator pentru modelul masinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasa din instalatie la pasul anterior si verificarea presiunii in instalatie.

De asemenea, dupa ce s-a efectuat incarcare freon auto a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este de asemenea realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min, ce are ca scop improspatarea aerului, eliminarea bacteriilor/mucegaiului din instalatia de aer conditionat a masinii.

Oferim incarcare freon auto si la domiciliul clientului. Firma noastra de incarcare freon auto se poate deplasa oriunde se afla masina ta, pentru a-ti asigura un maxim de conform, astfel economisiti foarte mult din timpul dumneavoastra.

Avem o experienta indelungata in domeniu, astfel noi va putem rezolva orice problema a sistemului de climatizare , oferind serviciul de incarcare freon auto.

Pentru programari si informatii suplimentare: 0767.963.551; 0762.567.591; 0721.890.499.

Inapoi