Despre noi

Serviciile noastre de incarcare freon auto  si de verificare a sistemului de climatizare  a masinii dumneavoastre sunt profesionale si net superioare concurentei. Potrivit experientei acumulate va garantam ca serviciul de incarcare freon auto a instalatiei de aer conditionat a vehicului dumneavoastra este executat de personal calificat, service-urile noastre avand in dotare aparate profesionale de ultima generatie. 

Astfel timpul dumneavoastra este pretios nefiind nevoie sa se piarda foarte multa energie pentru aceasta operatiune.

Service-ul noastru va ofera servicii de cea mai buna calitate de incarcare freon auto, astfel executam servicii de completare sau reincarcare freon pentru orice tip de masina: autoturisme, SUV uri. 

Service-ul nostru iti sta la dispozitie cu trei locatii in Bucuresti, pentru ca stim cat e de importanta masina ta pentru tine.

Fiind un sofer cu experienta, va sugerez sa acordati atentie sporita masinii dumneavoastre si, mai ales, acestui procedeu care cuprinde niste etape foarte importante, de aceea trebuie facut de oameni cu experienta si cu abilitati optime in astfel de servicii. In orice domeniu, exista specialisti recunoscuti pentru servciile lor, asa se intampla si in ceea ce priveste serviciul de incarcare freon auto

Instalatia de aer conditionat este foarte importanta pentru confortul masinii dumneavoastre, de aceea va oferim un serviciu 100% complet:

- recuperarea de freon, evacuarea aerului si a umezelii din circuit si implicit vacuumarea circuitului;

- control asupra etanseitatii instalatiei;

- incarcarea/completarea cu ulei nou pentru compresor;

- incarcare freon auto conform specificatiilor tehnice ale autovehicului;

- introducere aditiv fluorescent pentru depisatrea fisurilor;

- verificarea modului de functionare a instalatiei de clima;

- verificarea vizuala, testarea temperaturii si teste de pierderi pentru instalatia masinii.

Cum ne dam seama ca instalatia de aer conditionat nu functioneaza?

- dezaburirea parbrizului este lenta, lucru cauzat de lipsa filtrului de habitaclu sau lipsa totala de freon din instalatia de aer conditionat;

- aerul nu se raceste rapid sau chiar deloc, deoarece exista o cantitate insuficienta de freon. 

Echipa noastra va propune cele mai eficiente si rapide solutii de incarcare freon auto. Lucram rapid cu aparatura performanta de extragere a freonului si uleiului uzat si ne impartim sarcinile in realizarea urmatoarelor etape: de vidare a instalatiei si de verificare a incarcarii freonului. Ca orice profesionisti, avem propriile noastre secrete prin intermediul carora obtinem cele mai frumoase rezultate, venind in intampinarea clientilor cu solutii noi si sigure. 

Unde ne puteti gasi? 

  • 0767.963.551 – Service incarcare freon auto Colentina

  • 0721.890.499 – Service incarcare freon auto Alexandriei

  • 0762.567.591 – Service incarcare freon auto Energeticienilor

 Ne place ceea ce facem si, cu siguranta, o sa va placa si dumneavoastra!