Apr09
1765

Curatare Freon Auto

Curatare Freon Auto

Instalatia de climatizare trebuie verificata si curatata periodic, de aceea, prin serviciul de Curatare Freon Auto folosim aparatura de ultima generatie care nu doar incarca instalatia masinii dumneavoastra cu freon ci o si curata si testeaza, cautand in acest fel orice urma de scurgere sau rasuflare.

Totodată din cauza umidităţii produse de funcţionarea  instalaţiei de aer condiţionat sunt produse anumite bacterii care reduc buna funcţionare a instalaţiei, degajă mirosuri neplăcute în interiorul maşinii şi pot provoca diferite reacţii ale sistemului respirator.

Încărcarea instalaţiilor de climatizare auto cu freon se face numai după testarea acesteia. Pentru acest lucru folosim aparatură de ultimă generaţie care nu doar încarcă instalaţia maşinii dumneavoastră cu freon ci o şi curăţă şi testează, căutând în acest fel orice urmă de scurgere sau răsuflare.

Trebuie să subliniem că încărcarea cu freon a înstalaţiilor de climatizare trebuie facută numai cu aparatură profesională. O încărcare cu până la 40 de grame în plus sau în minus a instalaţiei poate duce la funcţionarea eronată a sistemului de climatizare.

Pentru evitarea acestor situaţii se recomandă pornirea sistemului de aer condiţionat o dată la 15 zile, verificarea,  încărcarea si serviciul de Curatare Freon Auto

Suntem specializati pe incarcare si Curatare Freon Auto atat in service, cat si folosind unitatea mobila pentru a ajunge la adresa unde se afla masina clientului. Suna-ne acum si ne deplasam pentru orice comanda la domiciliul clientului, oriunde in Bucuresti, in regim de urgenta!

Inapoi